5

„In momentul cand te uiti in aceasta carte, vei fi facut deja singura si cea mai importanta alegere a vietii tale: sa mergi pe calea destinului tau si sa-ti revendici viata ta optima. Te invit acum sa faci cateva alegeri zilnice care te vor ajuta sa functionezi la nivelul cel mai inalt ca fiinta umana.

Iata cinci activitati esentiale pe care sa le integrezi in viata ta in urmatoarele saptamani si luni, daca vrei cu adevarat sa traiesti viata minunata care-ti este menita. 

Eu le numesc Cele Cinci Devotiuni Zilnice:

1.Decide-te sa te trezesti la ora 5, in fiecare dimineata. Cei care se trezesc devreme sunt cei care obtin tot ce este mai bun in viata.

2. Decide-te sa consacri primele 60 de minute din zi ca fiind „Ora Sfanta”. Acesta este timpul tau sacru pentru  a face munca interioara  care te va ajuta sa-ti atingi potentialul maxim. Foloseste acest timp pentru a citi cartile inteleptilor, pentru a medita, pentru a te ruga, pentru a reflecta si a scrie in jurnal despre starea vietii tale si progresul inregistrat sau pentru a te gandi profund la ceea ce trebuie sa se petreaca in urmatoarele ore ale zilei pentru ca tu sa simti ca a fost una reusita.

3. Decide-te sa manifesti un standard de iubire, compasiune si forta morala, mult dincolo de ceea ce si-ar putea imagina cineva vreodata despre tine. 

4.Decide-te sa afisezi in profesiunea ta un standard de excelenta mult mai inalt decat ar putea cineva sa astepte de la tine.

5.Decide-te sa fii cea mai iubitoare persoana pe care o cunosti si gandeste, simte si actioneaza ca si cum esti unul dintre cei mai mari oameni care exista astazi pe planeta.”

„Descopera-ti destinul”, Robin Sharma

Gasesti cartea si aici.

Un standard pe care ti-l stabilesti tu insuti este un standard pe care te vei stradui cel mai tare sa il atingi. Nimeni din afara ta nu stie cat poti.

Avantajul este ca poti fi imbatabil.

Dezavantajul este ca trebuie sa depui efort.

Sa ne gandim la propriile standarde si, cu titlu de experiment, sa experimentam Cele Cinci Devotiuni Zilnice. Daca se dovedeste a fi prea greu, ne multumim cu cititul.

Cititul e delicios!

Laura – Brokerul de carte

Acest articol a fost publicat în Robin Sharma - Calugarul si Ferrari-ul". Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.